Aktuellt

Instruktioner för corona-tider

Läget för pandemin inom Vasa sjukvårdsdistrikt har varit lugnt de senaste veckorna, så man kan utan att oroa sig resa till regionen.

Info om det aktuella läget hittas på THL:s hemsidor.

Från arrangörens sida vill vi försäkra oss att det är tryggt för alla att delta, och i arrangemangen följer vi myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.

Idrottare och publik vistas på skilda områden, vistelse inne på planen är tillåten endast för idrottare och funktionärer.

På läktaren finns utmärkt skilda sektioner för idrottare/tränare och övrig publik. Vi tar hand om renlighet och hygien på området och möjliggör säkerhetsavstånden.

Vi ber Er observera följande:

-Kom inte till området om du är sjuk eller har symptom i luftvägarna

-Håll tillräckligt säkerhetsavstånd, 1-2 meter, till andra människor

-Var noga med handhygienen!! Tvätta händer när du kommer till platsen, efter WC besök och före   du besöker serveringarna. Handsprit finns tillgängligt.

-Hosta och nys i pappersnäsduk eller ärmen eller armvecket.

****

URHEILU-SHOP FINNS PÅ PLATS UNDER FM-TÄVLINGARNA. FÖRSÄLJNING AV UTRUSTNING FÖR ALLA FRIIDROTTSGRENAR.

****

Kort om IK Falken

IK Falken grundades 1973. Föreningen är verksam i Pedersöre kommun i Österbotten. IK Falken har 3 sektioner; friidrott, skidåkning och orientering. IK Falken har ca 1000 medlemmar.

Under 1980- och 90-talet tog IK Falken 6 FM guld i stafett i skidåkning med laget Johan Lind, Tage Ray, Leif Häggman och Teemu Vesala. En av föreningens mest framgångsrika unga skidåkare idag är Tages dotter Hanna.

Även orienterarna är framgångsrika med mängder av FM-medaljer i allt från junior- till veteranklasserna.

Under 2000 och 2010-talet har Falken tagit 48 medaljer i Kalevaspelen och 25 medaljer i stafett FM i friidrott. De mest kända friidrottarna är Sandra Eriksson, Karin Storbacka, Heidi Eriksson (Westö), Zenitha Eriksson (Karlström), Nathalie Blomqvist, Niclas Sandells, Simon Sundsten och Christoffer Envall.

IK Falken är Finlands bästa ärevarvsförening. Tackvare Ärevarvet kan IK Falken erbjuda högklassig idrottsverksamhet gratis till alla sin idrottare.

Sportplanen är i tävlingssckick och redo för fina resultat. Vi väntar på första startskottet.

Välkommen till Pedersöre 7-9.8.2020