Ajankohtaista

Korona-ajan ohjeet

Vaasan sairaanhoitopiirin epidemiatilanne on pysynyt rauhallisena viimeiset viikot, joten alueelle voi matkustaa turvallisin mielin. Ajantasainen alueellinen koronatilanne löytyy THL:n sivuilta 

Haluamme osaltamme varmistaa, että tapahtumaan osallistuminen on kaikille turvallista ja noudatamme tapahtumanjärjestelyissä viranomaisohjeistuksia. Urheilijat ja yleisö on eriytetty omille alueilleen. Kenttäalueella saavat oleskella vain urheilijat ja toimitsijat. Katsomotiloihin on merkitty erilliset urheilija-/valmentajakatsomo sekä yleisökatsomo. Huolehdimme alueen hygieniasta ja mahdollistamme turvavälien säilyttämisen.

Pyydämme huomioimaan seuraavat asiat: 

  • Älä saavu alueelle, mikäli olet kipeä tai sinulla on hengitystieoireita.
  • Muista riittävä turvaväli (1-2 m) muihin ihmisiin kaikissa tilanteissa.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Pese kädet tai käytä käsidesiä kentälle saapuessa, saniteettitiloissa vierailtuasi ja ennen kuin asioit kioskeilla. Käsidesiä on saatavilla alueella.
  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.

****

URHEILU-SHOP ON KOKO SM-KISOJEN AJAN PAIKALLA KAIKILLA YLEISURHEILUN LAJITUOTTEILLE JA VÄLINEILLÄ

****

IK Falken lyhyesti

IK Falken on perustettu vuonna 1973, ja kotipaikkamme on Pedersören kunta Pohjanmaalla. Seuralla on kolme jaostoa; yleisurheilu, hiihto sekä suunnistus.

1980- ja 1990-luvuilla seura saavutti 6 viestihiihdon SM-kultaa joukkueella Johan Lind, Tage Ray, Leif Häggman ja Teemu Vesala. Yksi seuran menestyvimmistä nuorista hiihtäjistä tänään on Tagen tytär Hanna.

Myös suunnistajamme, junioreista veteraaneihin, ovat tuoneet useita sm-mitaleja seuralle.

2000- ja 2010-luvuilla Falken on ottanut 48 mitalia Kalevan kisoissa ja 25 mitalia viestijuoksun SM-kisoissa. Tunnetuimmat yleisurheilijat ovat  Sandra Eriksson, Karin Storbacka, Heidi Eriksson (nyk. Westö), Zenitha Eriksson (nyk. Karlström), Nathalie Blomqvist, Niclas Sandells, Simon Sundsten ja Christoffer Envall.

IK Falken on Suomen menestynein Kunniakierros-seura. Tämän ansiosta voimme tarjota korkealaatuista urheilutoimintaa maksutta kaikille urheilijoillemme.

Tervetuloa Pedersöreen 7-9.8.2020

Kenttä on valmiina kovia tuloksia varten ja odottaa lähtötelineissä lähtölaukauksen pamahdusta.